Werkschoenen

Werklaarzen kopen? Ontdek onze favoriete werklaarzen

Zijn uw werkschoenen geschikt voor de winter? De koude maanden staan voor de deur. Een ideaal moment om een paar winterse werklaarzen aan te schaffen. Onze werklaarzen zijn meestal uitgerust met een voering waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebruik bij lage temperaturen tijdens de wintermaanden. Ga deze winter voor warme voeten met werklaarzen van Mallegrom.

Werklaarzen S3 kopen

De meeste van onze werklaarzen zijn S3 werklaarzen. De S3 werklaarzen hebben een stalen of APT tussenzool. Deze tussenzool biedt extra bescherming zodat scherpe voorwerpen niet door de zool kunnen doordringen. Verder zijn de S3 werklaarzen vuil- en waterafstotend. Werklaarzen met de S3 normering zijn populair in veel werkomgevingen. Met name op werkgebieden waar risico’s om in scherpe voorwerpen als spijkers en glas te trappen hoog zijn. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de bouw? Dan is het een veilige keuze om S3 werklaarzen te kopen. 

 

Leren werklaarzen kopen

Werklaarzen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo zijn er rubber werklaarzen, kunststof werklaarzen en leren werklaarzen. Deze laatste is een populaire keuze als het gaat om werklaarzen. Wist u dat leren werklaarzen uitermate geschikt zijn voor het werken in een koude en natte omgeving? Leren werklaarzen zijn namelijk waterafstotend en duurzaam. De meeste van onze leren werklaarzen zijn ook gevoerd, bijvoorbeeld met wol. Gaat u leren werklaarzen kopen? Bekijk ons assortiment leren werklaarzen hier

 

Gevoerde werklaarzen kopen

Gevoerde werklaarzen zijn ideaal voor de koude winterdagen. De temperatuur in handen en voeten daalt vaak als eerste. Door uw voeten op aangename temperatuur te houden zorgt u dat de rest van uw lichaam ook warm blijft. Veel van onze werklaarzen zijn gevoerd met wol. Wol heeft een isolerende werking en laat daardoor weinig kou toe. Daarnaast kan wol veel vocht absorberen. Gevoerde werklaarzen houden niet alleen je voeten warm, maar voelen ook nog eens lekker zacht aan!

 

Onze topmerken werklaarzen 

Wij bieden een ruim assortiment van professionele werklaarzen voor verschillende omgevingen. Welke werklaars u ook kiest bij Mallegrom Veiligheidsschoen hebben wij een ruim assortiment aan werklaarzen van topmerken zoals: Arbesko, Cofra en Sixton. Wij hebben hieronder onze favoriete werklaarzen voor u geselecteerd.

 

Sixton werklaarzen kopen

Sixton heeft een ruim assortiment aan comfortabele werklaarzen. Sixton werklaarzen kopen? Bekijk hieronder onze aanbevolen modellen. 

De Montana’s van Sixton Peak zijn populaire werkschoenen. Ze zijn warm en comfortabel tijdens koude dagen. Deze werkschoenen met S3 normering zijn allemaal metaalvrij en hebben daardoor een soepele zool wat zorgt voor extra comfort.

 

Montana S3

 

 

Meer informatie >

 

 

De Rapido S3 werklaars van Sixton is een sportieve, milieu en diervriendelijke werklaars. S3 en antislip op alle ondergronden, voorzien van fiber neus en kevlar tussenzool. Bijzondere schokdemping en stabiliteit door D30 technologie. 

 

Rapido S3

 

 

Meer informatie >

 

 

De Sixton Ranch werklaars is een robuuste veiligheidslaars die waterdicht is en metaalvrij. S3 en antislip op alle ondergronden, voorzien van een composiet neus en metaalvrije antipenetratiezool. De laars heeft een warme voering van primaloft en voor extra zichtbaarheid is de laars voorzien van reflectie.

 

Ranch S3

 

 

Meer informatie >

 

 

Betaalbare werklaarzen kopen van Cofra

Betaalbare werklaarzen kopen? Dan zijn de Cofra werklaarzen een goede keuze. De werklaarzen van Cofra zijn ideaal voor het werken in natte en koude omgevingen op de bouw of in de offshore sector. De veiligheidslaarzen zijn beschikbaar in waterafstotend leder en PU rubber materiaal voor een goede waterdichte basis. Bekijk hieronder onze favoriete Cofra werklaarzen. 

De Cofra Baranof S3 werklaars is een robuuste veiligheidslaars gemaakt uit ademend en waterafstotend leer. Deze stijlvolle werklaars valt onder de S3 normering, is antislip op alle ondergronden, voorzien van composiet neus en metaalvrije antipenetratiezool.

 

Baranof S3

 

 

Meer informatie >

 

 

De Cofra Liberia is een stoere werklaars gemaakt uit Italiaans leer. Deze werkschoen heeft een S3 normering, is antislip op alle ondergronden, voorzien van composiet neus en een metaalvrije antipenetratiezool.

 

Liberia S3

 

 

Meer informatie >

 

 

De Cofra Malawi S3 werklaars is robuust van uiterlijk. Deze werkschoen heeft een S3 normering, is antislip op alle ondergronden, voorzien van composiet neus en een metaalvrije antipenetratiezool.

 

Malawi S3

 

 

Meer informatie >

 

 

Topkwaliteit werklaarzen kopen van Arbesko

Arbesko is een toonaangevende producent van kwalitatieve werklaarzen en vindt het belangrijk om laarzen te ontwerpen die zorgen voor een goede shockdemping en stabiliteit tijdens het werk, maar ook daarbuiten zodat uw voeten altijd verzekerd zijn van een optimale support. Benieuwd naar de werklaarzen van Arbesko? Wij hebben een aantal topmodellen geselecteerd.

De 582 werklaars van Arbesko is een warme en comfortabele veiligheidslaars met warme wollen voering. De laars is voorzien van extra teenbescherming, duurzame ritssluiting, ingebouwde schokabsorptie, antiperforatiebescherming en aluminium veiligheidsneus. De zool behoudt zijn elasticiteit, zelfs bij koud weer.

 

582 S3

 

 

Meer informatie >

 

 

Werklaarzen kopen?

Bent u van plan om op korte termijn werklaarzen te kopen? Mallegrom Veiligheidsschoen heeft een groot assortiment aan werklaarzen. De werklaarzen zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en veiligheidsnormeringen met verschillende eigenschappen. Zo kunt u bij ons terecht voor s3 werklaarzen, S4 werklaarzen en S1P werklaarzen. Maar ook voor waterdichte werklaarzen, antislip werklaarzen of isolerende werklaarzen. Bovenal moeten werklaarzen comfortabel, veilig en betaalbaar zijn. Ontdek ons ruime assortiment werklaarzen hier

Werkschoenen
De beste en populairste werkschoenen van dit moment
Werkschoenen
Beste werkschoenen voor staand werk
Werkschoenen
Zijn werkschoenen verplicht?
Veelgestelde vragen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »