Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €200

Timberland PRO®

Met Timberland PRO werkschoenen haalt u een echte klassieker in huis. Timberland staat bekend om de iconische gele schoen uit 1973. Sindsdien heeft Timberland de trend gezet als een van de meest luxe schoenmerken die hoge prestaties nastreven. De baanbrekende ontwerpen van Timberland zijn vooral geliefd bij de stoere gebruiker. De werkschoenen van Timberland zijn dan ook te verkrijgen in het bekende, iconische uiterlijk. Maar ook als u een sportiever model zoekt kunt u kiezen voor Timberland PRO. In Nederland bestelt u uw Timberland PRO werkschoenen bij Mallegrom! Lees verder

Timberland PRO® Iconic Wheat S3
€ 157,02
190,00 Incl. btw
Timberland PRO® Iconic Brown S3
€ 157,02
190,00 Incl. btw
Timberland PRO® Reaxion Mid Black-Teal S3
€ 117,77
142,50 Incl. btw
Timberland PRO® Iconic Black S3
€ 157,02
190,00 Incl. btw
Timberland PRO® Radius Trainer Grey S1P
€ 107,44
130,00 Incl. btw
Timberland PRO® Radius Mid Black S1P
€ 123,97
150,00 Incl. btw
Timberland PRO® Disruptor Honey S1P
€ 117,77
142,50 Incl. btw
Timberland PRO® Splitrock XT Brown S3
€ 129,55
156,75 Incl. btw
Timberland PRO® Splitrock XT Wheat S3
€ 129,55
156,75 Incl. btw
Timberland PRO® Euro Hiker Brown-Green S3
€ 135,72
164,22 Incl. btw
Timberland PRO® Ballast Brown S1P
€ 135,93
164,48 Incl. btw
Timberland PRO® Splitrock XT Black S3
€ 129,55
156,75 Incl. btw
Timberland PRO® Switchback Black S3
€ 133,47
161,50 Incl. btw

The Timberland Company besefte in 1999 dat ook beroepen die gebaat zijn bij veiligheid behoefte hebben aan luxe, duurzame schoenen. Schoenen met dezelfde kwaliteiten als de oorspronkelijke producten van Timberland, maar met meer comfort, duurzaamheid en bescherming - precies dat wat professionele vakmensen dagelijks nodig hebben. Hieruit is Timberland PRO® voortgekomen.

Timberland PRO® biedt een compleet assortiment van professionele werkschoenen

1. Workboots

De workboots van Timberland PRO zijn veiligheidsschoenen die speciaal zijn ontworpen voor buiten werkzaamheden. De werkschoenen zijn hoog, zodat de enkels optimaal worden beschermd. De veiligheidsschoenen zijn uitermate geschikt voor heuvelachtige en vochtige omgevingen. Het waterbestendige leer zorgt voor droge voeten tijdens alle omstandigheden. De workboots zijn ontworpen volgens het authentieke Timberland ontwerp.

2. Industrial Hiking

De veiligheidsschoenen uit de ‘industrial hiking’ serie zijn geschikt voor veelzijdig gebruik. Deze kwalitatieve wandelschoenen zijn ultralicht en daardoor flexibel en comfortabel om te dragen. Deze veiligheidsschoenen zijn bestemd tegen warme en droge omgevingen en kenmerken zich door een sportief ontwerp.

3. Casual Pro

De Casual Pro veiligheidsschoenen zijn professionele werkschoenen die er ook nog eens ultra casual en modern uitzien. De veiligheidsschoenen zijn ontworpen om hoogwaardige prestaties neer te zetten. Tegelijkertijd zien de Timberland PRO werkschoenen eruit als een casual schoen met het bekende Timberland ontwerp.

Timberland Pro Iconic: dé klassieker

Met de Timberland Pro Iconic schoen heeft Timberland een werkschoen gemaakt die de klassieke Timberland look heeft. Een waar "Icon" dat de schoenmaker destijds deed besluiten om zijn gehele bedrijf ernaar te vernoemen. Robuust, stoer en oersterk. Met de Timberland Iconic heeft u een moderne S3-werkschoen met de tijdloze, klassieke look waar Timberland zo bekend om staat.

Timberland Pro Icon

Timberlands voor heren en dames

De stoere boots van Timberland zijn enorm populaire heren werkschoenen. Stevig, sterk en een iconische uitstraling zorgen ervoor dat het niet alleen prettig en veilig werken is. Met Timberland Pro werkschoenen heb je ook nog eens een stijlvolle boot te pakken. Met hun robuuste en stoere uiterlijk zijn ze niet alleen geschikt voor op de werkvloer, maar ook voor casual gelegenheden.

Voor vrouwen is er de speciale Timberland Pro Titan Ladies Wheat. Net zo stoer als zijn mannelijke tegenhangers en geschikt voor iedere omstandigheid. Met zijn aangepaste fitting is dit een stoere werkschoen voor dames.

Welke Timberland PRO werkschoenen kiest u?

Heeft u uit ons aanbod aan Timberland PRO werkschoenen een keuze gemaakt? Plaats uw bestelling dan direct via onze webshop. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, verzenden wij deze zo snel mogelijk.Wilt u wat vragen over ons aanbod? Of over onze service? Neem gerust contact op via 033 489 32 53.