Kledingmaat
Geslacht
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €200

Werkoveralls voor dames en heren

Een werkoverall is vooral praktisch. Nooit meer het probleem van een afzakkende werkbroek of een opkruipende trui: de oplossing is een werkoverall.Lees verder

De overall is populair bij mensen die werken in verschillende sectoren, zoals de metaalindustrie of zware industrie. Een overall heeft de praktische eigenschap dat hij eenvoudig over kleding aan te trekken is. Eigen kleding wordt niet vuil en blijft beschermt tegen schade. 

Overalls met blinde knopen en ritsen 

Ambachtslieden, zoals monteurs en werkers in de industrie dragen graag een overall tijdens werkzaamheden. Een overall beschermt goed tegen vuil en dat is prettig wanneer iemand dagelijks met olie of andere vloeistoffen in contact komt. De overalls van Engel zijn uitgevoerd met blinde knopen en ritsen. Dit betekent dat ze niet krassen op het moment dat ze in aanraking komen met producten of materialen. 

Overalls met en zonder mouwen 

Overalls zonder mouwen worden Amerikaanse overalls genoemd. Ze zijn praktisch om te dragen in combinatie met een werkjas of enkel een T-shirt of trui. Voor sommige beroepsgroepen is het ook noodzakelijk om armen te beschermen tegen vuil. In dat geval is een dichte overall met lange mouwen een goede optie.