Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €250

Werkschoenen S1PS

De S1PS werkschoenen zijn vergelijkbaar met S1P werkschoenen. S1P werkschoenen zijn S1 werkschoenen die voorzien zijn van een zool die bestand is tegen perforatie van scherpe objecten. Werkschoenen met een S1PS-normering zijn voorzien van een antiperforatiezool die bestand is tegen perforatie van objecten tot 3 millimeter. Deze zool biedt, net als een S1P-normering, bescherming tegen het perforeren van scherpe materialen. Uw voeten zijn hierbij beschermd tegen scherpe objecten die de zool kunnen binnendringen. Een antiperforatiezool kan uit verschillende materialen bestaan.Lees verder

Veiligheidsnorm S1PS voor werkschoenen

Werkschoenen met de veiligheidsnorm S1 voldoen aan alle basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen. Dit wil zeggen dat de schoenen zijn voorzien van een veiligheidsneus met een indeukresistentie van 200 joule. Deze basiseigenschappen worden ook aangegeven met de norm SB. Werkschoenen die voldoen aan de veiligheidsnorm S1 zijn verder uitgebreid met beschermende elementen.

 

Extra beschermende elementen van S1PS werkschoenen

De werkschoenen die voldoen aan veiligheidsnorm S1 hebben een gesloten hiel voor extra bescherming rondom de hak. Ook is de hak van een S1 veiligheidsschoen voorzien van schokabsorberend materiaal voor een hoger draagcomfort. Deze werkschoenen zijn antistatisch. PS staat voor een beschermende zool. Deze zool is opgewassen tegen het binnendringen van scherpe materialen tot 3 millimeter.

 

Geschikte werkgebieden S1PS werkschoenen

Dankzij de antistatische eigenschappen van de S1PS veiligheidsschoenen, is de schoen in veel werkomgevingen inzetbaar. Energie wordt opgenomen in de schokabsorberende hak. Veiligheidsschoenen die voldoen aan de S1PS norm, zijn geschikt voor gebruik in droge omstandigheden. De zool biedt extra veiligheid. S1PS veiligheidsschoenen worden om die redenen gedragen in werkomstandigheden waarbij scherpe objecten op de grond (kunnen) liggen. Bijvoorbeeld in bouwmarkten of magazijnen. Een S1PS veiligheidsschoen is niet waterafstotend en wordt om die reden tijdens droge werkomstandigheden gedragen.

 

Bestel S1PS werkschoenen

Deveiligheidsschoen.nl is dé webshop voor het bestellen van S1PS veiligheidsschoenen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan werkschoenen van verschillende merken, in verschillende stijlen en die voldoen aan verschillende veiligheidsnormen. Ga voor een nette veiligheidsschoen of juist voor een sportieve look. Wat u ook zoekt, u vindt het in ons aanbod. U plaatst uw bestelling eenvoudig, waarna wij uw veiligheidsschoenen zo snel mogelijk opsturen. Heeft u een speciale bestelling? Of heeft u advies op maat nodig? Bel 033 489 32 53. Onze specialisten helpen u graag verder.