Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €150

Werkschoenen S1PL

Een S1PL werkschoen is in de basis een S1 veiligheidsschoen. Werkschoenen met de S1-normering nemen de eisen van de SB-normering over. Deze werkschoenen moeten dus bestand zijn tegen 200 joule en een indeuk resistentie hebben van minimaal 15.000 Newton. Maar, de S1-normering van werkschoenen gaat verder dan dat. De zolen van S1 veiligheidsschoenen met een PL normering zijn namelijk ook bestand tegen perforatie van objecten tot 4.5 millimeter.Lees verder

Geschikte werkgebieden S1PL werkschoenen

De werkschoenen met een S1PL veiligheidsnorm hebben een gesloten hiel voor extra bescherming rondom de hak. Ook is de hak van een S1PL veiligheidsschoen voorzien van schokabsorberend materiaal voor een hoger draagcomfort. Deze werkschoenen zijn antistatisch. PL staat voor een beschermende zool. Deze zool is opgewassen tegen het binnendringen van scherpe materialen tot 4,5 millimeter. De S1PL-normering werkschoenen worden vaak gedragen in droge werkomstandigheden.

 

Bestel S1PL werkschoenen

Deveiligheidsschoen.nl is dé webshop voor het bestellen van S1PL veiligheidsschoenen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan werkschoenen van verschillende merken, in verschillende stijlen en die voldoen aan verschillende veiligheidsnormen. Ga voor een nette veiligheidsschoen of juist voor een sportieve look. Wat u ook zoekt, u vindt het in ons aanbod. U plaatst uw bestelling eenvoudig, waarna wij uw veiligheidsschoenen zo snel mogelijk opsturen. Op zoek naar een specifiek model, of vragen over veiligheidsschoenen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.