Kledingmaat
Geslacht
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €250

Werkjassen voor heren en dames

De ontwikkeling in stoffen en materialen voor werkjassen is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Traditionele werkjassen met een slijtvaste stof, krijgen concurrentie van deze nieuwe ontwikkelingen.Lees verder

Softshelljack als werkjas

Softshelljassen zijn populair onder werkers. Het is een lichte en flexibele jas. Daarom zit hij heel comfortabel. Een softshelljas heeft een zacht en flexibel oppervlak. Ook is een softshelljas praktisch om snel uit en aan te trekken. Ideaal dus als iemand veel van binnen naar buiten moet lopen, tijdens werkzaamheden. 

Winddichte en ademende werkjassen 

Wanneer de werkzaamheden vooral buiten plaatsvinden, is het meestal raadzaam om voor een goede winddichte, waterdichte en ademende werkjas te kiezen. 

Werkjassen die beschermen tegen kou en regen 

Naast winddichte werkjassen, heeft Engel ook een ruim assortiment aan werkjassen die voorzien zijn van isolerend materiaal. Net als de softshelljacks hebben de parka- en pilotenjacks van Engel verschillende eigenschappen. Allemaal hebben ze de eigenschap om warmte vast te houden. Toch ademen ze goed. Dit maakt een werkjas van Engel niet klam of zweterig. De mate waarin een werkjas waterdicht moet zijn, is afhankelijk van de omstandigheden waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd.