Kledingmaat
Geslacht
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €250

Engel werkkleding

Het Deense merk Engel maakt werkkleding van topkwaliteit. Dankzij continue innovatie produceren zij duurzame werkkleding die praktisch, comfortabel en ook stijlvol is. Maar bovenal veilig. Engel produceert werkkleding voor alle sectoren. Van industrie tot bouw en constructie. En net als onze werkschoenen voldoet de werkkleding aan onze hoge standaard. Betrouwbare werkkleding zodat u zo veilig, prettig en efficiënt mogelijk kunt werken. Lees verder

Engel Riem Met Nylon Gesp 9005-2 Zwart
€ 25,21
30,50 Incl. btw
Engel Standard Poloshirt 9045-178 Zwart
€ 25,50
30,86 Incl. btw

Engel Workwear

Engel Workwear is onderdeel van de Deense fabrikant F. Engel K/S. Opgericht in 1927 en een echt familiebedrijf. Gericht op het maken van duurzame, professionele, veilige werkkleding. Engel produceert een breed assortiment aan werkkleding: van broeken tot jassen en truien. Ongeacht uw werkveld of weersomstandigheden, Engel heeft een passend kledingstuk.

Engel Galaxy lijn

Met de Galaxy lijn heeft Engel functionele werkkleding ontworpen die ook nog eens gezien mag worden. Gemaakt voor veeleisende beroepen in de industrie kenmerkt de Engel Galaxy lijn zich door zijn praktische details. Ideaal voor ambachtslieden. Een goede pasvorm, ergonomische kniepartijen, slijtvaste stoffen: aan alles is gedacht. Daarbij heeft de Galaxy lijn in korte en lange modellen, voor warme en koudere werkomstandigheden. Kortom, met de Galaxy lijn kunt u zich stijlvol en veilig kleden.

Engel werkkleding

Van werkbroeken tot werkjassen

Ons aanbod Engel werkkleding is zorgvuldig geselecteerd. Van werkjassen tot werkbroeken. Geen overdaad aan keuzes, maar kwaliteit boven kwantiteit. En daar staat Engel voor.

Engel Werkkleding online bestellen

Mallegrom combineert een divers aanbod Engel werkkleding met de scherpste prijzen. Ben jij op zoek naar kwalitatief hoogwaarde werkkleding dat comfortabel zit? Bestel deze dan heel eenvoudig online. Wij sturen jouw bestelling spoedig naar je op. Heb je een bijzondere bestelling? Of wil je wat vragen? Neem dan contact op via 033 489 32 53.