Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Geslacht
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €200

Buckbootz werklaarzen

Buckbootz is een ijzersterk werkschoenen merk dat altijd op zoek is naar de beste kwaliteit. Dat doet Buckbootz al sinds 1997. Het jaar waarin Buckbootz werd opgericht in Schotland. Buckbootz is ontstaan uit de tekortkomingen die werkschoenen in die tijd met zich meebrachten. Lees verder

Buckbootz BSH009BK Buckshot Hoog Zwart S3
€ 112,25
135,82 Incl. btw
Buckbootz B1150SM Instapper Bruin SB
€ 116,25
140,66 Incl. btw
Buckbootz B425SM Hoog Bruin SB
€ 135,45
163,89 Incl. btw

Schotland is het land bij uitstek waar warme en droge voeten gewenst zijn, tijdens het werken in de buitenlucht. Het ongenoegen van natte en koude voeten van werkers, door slechte werkschoenen was zo erg dat zij onder de naam Buckler zelf werkschoenen gingen ontwikkelen. De tekortkomingen van veiligheidsschoenen in die tijd waren ook niet mals. Koude, pijnlijke en natte voeten, werkschoenen met een oncomfortabele pasvorm en zelfs loslatende zolen: het ging vaker mis dan goed. 

Met de ervaring op zak hoe het niet moet, ontstond vanuit de slogan “Body and Sole Together Forever”® het concept Buckbootz. Sinds 1998 is de slogan van het werkschoenenmerk aangepast naar: ‘Advancing Safety Footwear since 1998’.

Buckbootz is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken in veiligheidsschoenen. Het merk is in heel Europa te vinden. Onder de naam Buckbootz produceert het merk werklaarzen, werkschoenen en zelfs inlegzolen. De focus ligt op kwalitatief hoge veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen. De focus in het ontwerp ligt op kwaliteit en op duurzaamheid. Nog altijd blijft Buckbootz ontwikkelen en innoveren op het gebied van duurzame productie, het gebruik van duurzame materialen en ook op het gebied van design.

In 2007 koos Buckbootz om naast de hoofdlocatie in Schotland ook een vestiging te openen op het Europese vasteland. In samenwerking met een Hollands familiebedrijf startte Buckbootz een vestiging in Nederland. De kwalitatief goede werkschoenen worden nu verkocht in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Ierland. 

Comfortabele Buckbootz werkschoenen en werklaarzen voor ieder weertype

Alle werkschoenen van Buckbootz worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid ontworpen en geproduceerd. Met behulp van de nieuwste technologieën blijft het merk zich ontwikkelen. In werkschoenen of werklaarzen van Buckbootz, blijven voeten gegarandeerd droog en warm. De veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen zijn voorzien van een uitstekende pasvorm. 

Buckbootz werkschoenen en werklaarzen voor verschillende sectoren

Buckbootz werkschoenen en werklaarzen zijn geschikt voor verschillende sectoren. Of een werkschoen of werklaars nu waterdicht moet zijn of niet: Buckbootz heeft voor bijna elke werkomstandigheid een passend model. Buckbootz zijn verkrijgbaar voor zowel heren als dames.

Ruim assortiment Buckbootz werkschoenen en werklaarzen 

Buckbootz produceert een ruim assortiment werkschoenen en werklaarzen. De keuze in het model, de kleur en type werkschoen of werklaars is groot. Bekijk ons assortiment aan veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen online en kies het model dat het best aansluit op uw werkzaamheden.