Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €250

Werkschoenen S3L

Een S3L veiligheidsschoen is in de basis een S2 veiligheidsschoen. De zolen van veiligheidsschoenen met een S3L normering zijn voorzien van zolen die extra bescherming bieden tegen perforatie.Ze zijn bestand tegen perforatie van objecten tot 4.5 millimeter. S3L-werkschoenen zijn daarnaast voorzien van een waterafstotend bovendeel. Werkschoenen met een S3L-normering worden om die reden veel gedragen in een omgeving waar vocht aanwezig is.Lees verder

Sievi Storm XL+ S3L
€ 186,46
225,62 Incl. btw
Solid Gear Essence Mid S3L
€ 82,60
99,95 Incl. btw
Solid Gear Essence Low S3L
€ 75,95
91,90 Incl. btw
Solid Gear Ion Mid S3L
€ 113,95
137,88 Incl. btw
Solid Gear Ion Low S3L
€ 104,45
126,39 Incl. btw

Geschikte werkgebieden S3L werkschoenen

S3L werkschoenen zijn geschikt om te dragen tijdens veel verschillende werkomstandigheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de bescherming van uw voeten. S3L-werkschoenen bieden een combinatie van waterafstotendheid, een sterke zool die bestand is tegen perforatie en bevatten vergelijkbare eigenschappen als een S2-veiligheidsschoen. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat veiligheidsschoenen met een S3L-normering in veel verschillende werkomstandigheden worden gedragen, bijvoorbeeld in de bouw.

Bestel S3L werkschoenen 

Deveiligheidsschoen.nl is dé webshop voor het bestellen van S3L veiligheidsschoenen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan werkschoenen van verschillende merken, in verschillende stijlen en die voldoen aan verschillende veiligheidsnormen. Ga voor een nette veiligheidsschoen of juist voor een sportieve look. Wat u ook zoekt, u vindt het in ons aanbod. U plaatst uw bestelling eenvoudig, waarna wij uw veiligheidsschoenen zo snel mogelijk opsturen. Op zoek naar een specifiek model, of vragen over veiligheidsschoenen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.