Kledingmaat
Geslacht
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €150

Werkbroeken voor heren en dames

Werkbroeken zijn uiterst belangrijk om werkzaamheden goed uit te voeren. Vaak wordt het belang van een goede werkbroek onderschat. Engel ontwikkelt werkbroeken die aan alle basiseigenschappen voldoen.Lees verder

De absolute basis van een werkbroek is dat hij benen warm houdt tijdens werkzaamheden. Toch hebben werkbroeken nog allerlei andere functies. Zoals het opbergen van gereedschap en andere spullen. Praktische zakken met een goed formaat zijn dan ook essentieel voor een goede werkbroek. 

Een comfortabele en elastische werkbroek 

Naast dat een werkbroek sterk moet zijn, moet hij ook comfortabel zitten. Veel werkers moeten vaak bukken of hurken. Een te strakke broek is dan zeer oncomfortabel. In de werkbroeken van Engel is mechanische stretch verwerkt. Dit is een specifieke weeftechniek die de stof elastisch en tegelijkertijd sterk maakt. Wassen van dit materiaal kan op 60 graden. Na veelvuldig dragen en wassen, blijft de elasticiteit perfect. 

Werkbroeken met Bescherming voor knieën en goede zichtbaarheid 

Een werkbroek moet ook veiligheid bieden. Ze moeten sterk zijn, om slijtage en schuurplekken op de knieën te voorkomen. In verschillende branches is het daarnaast belangrijk om goed zichtbaar te zijn: verschillende werkbroeken zijn om die reden uitgevoerd met reflecterend materiaal. 

CORDURA® zorgt voor de versterking van de kniezakken. Dit materiaal is heel duurzaam en ongelofelijk slijtvast. Bijna alle werkbroeken van Engel zijn uitgevoerd met dit materiaal. 

Werkbroeken voor iedere klus 

Monteurs hebben een andere behoefte aan werkbroeken dan iemand die werkt in de zware industrie. In sommige branches is het belangrijk om een werkbroek te dragen met brandwerend materiaal. Bekijk het ruime aanbod aan Engel werkbroeken en bedenk welke broek het beste aansluit bij de uit te voeren werkzaamheden. 

Hulp nodig bij het maken van een keuze? 

Neem gerust contact met ons op. Wij geven graag advies over werkbroeken.