Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Geslacht
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €80

Werksokken voor heren en dames

Sokken voor in werkschoenen geven de gebruiker dat stukje extra comfort tijdens het werken. De sokken die Mallegrom Veiligheidsschoenen aanbiedt zijn antistatisch en beschikken over Coolmax ventilatie.Lees verder

Emma sokken

De werksokken van Emma zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal waardoor de sokken zo min mogelijk slijten. Een elastisch boord helpt tegen het afzakken van de sokken zodat ze de hele dag comfortabel blijven zitten. Daarnaast zorgen de werksokken ook voor een betere voethygiëne door het doden van bacteriën en het voorkomen van nare geurtjes. Mallegrom Veiligheidsschoenen heeft drie verschillende uitvoeringen in haar assortiment van het merk Emma.

Werksokken voor heren en dames

Onze werksokken zijn voor zowel heren als dames geschikt. Vrijwel al onze sokken zijn in de meest voorkomende maten van 37 tot 49 verkrijgbaar. Maar ook voor kleinere en grotere maten zijn er werksokken verkrijgbaar. Bent u specifiek op zoek naar werksokken voor vrouwen? Dan kunt u de Sievi Drytek of Emma Hydro Dry proberen. Onze andere werksokken zijn echter ook geschikt voor vrouwen én mannen.