Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €150

Dunlop werklaarzen

Dunlop heeft al meer dan 130 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van schoenen. En dat zie je. Dat merk je. De werklaarzen van Dunlop zijn in meer dan 75 landen verkrijgbaar en worden gedragen door harde werkers in allerlei branches. De S5 veiligheidslaarzen zijn in verschillende typen en kleuren verkrijgbaar. Het ontwerp is gericht op comfort en natuurlijk ook op veiligheid. Lees verder

Beschermende Dunlop werklaarzen voor uiteenlopende branches

Dunlop ontwikkelt comfortabele en beschermende werklaarzen voor uiteenlopende industrieën. Een krachtig staaltje handwerk in combinatie met de beste technologie, maken de Dunlop veiligheidslaarzen geschikt om te dragen tijdens werkzaamheden in de agrarische sector en de visserij. Ook zijn het ideale werklaarzen om te dragen in de voedselverwerkende industrie.

Bescherming van voeten tegen kou en vocht
De veiligheidslaarzen van Dunlop zijn zeer geschikt om te dragen tijdens het werken in natte en koude omstandigheden. De laarzen zijn waterdicht en hebben een chemische resistentie. De goede isolatie van de laarzen, helpen uw voeten warm te houden. Het ene type laars isoleert nog beter tegen de kou, dan de andere. Zo zijn er gevoerde thermolaarzen van Dunlop verkrijgbaar die tot -50 graden isoleren.

Uitstekend draagcomfort door lichtgewicht zool en schacht

De zolen van de veiligheidslaarzen van Dunlop bieden perfecte grip en zijn ook nog eens licht in gewicht en flexibel. Hierdoor blijven uw voeten fris tijdens het werken. Verplaatsen over verschillende ondergronden en terreinen is met een lichtgewicht zool ideaal. De werklaarzen van Dunlop zijn niet alleen waterdicht, ze hebben dus ook nog een chemische resistentie. Dit maakt de veiligheidslaarzen van Dunlop ook geschikt om te dragen tijdens werkzaamheden in de agrarische sector.

dunlop werklaars

Comfortabele werklaarzen voor dames en heren

De werklaarzen van Dunlop zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Door de comfortabele pasvorm en lichtgewicht zool zijn de laarzen geschikt voor mannen en vrouwen.

Advies of direct bestellen

Overtuigd van de kracht van Dunlop werklaarzen? Bestel dan direct het type laars dat het beste bij uw werk past. Nog geen idee wat de beste keuze is? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 033 489 32 53, wij helpen u graag bij het uitzoeken van een paar Dunlop werklaarzen.