Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €200

Werkschoenen S7L

Een S7L veiligheidslaars is in de basis een S3L veiligheidsschoen. Naast alle veiligheidskenmerken van SB, S1 en S2, hebben de S3 veiligheidsschoenen een extra beschermende factor. De S3 werkschoenen hebben een stalen of APT tussenzool. Deze tussenzool biedt extra bescherming zodat scherpe voorwerpen niet door de zool kunnen. De zool is voorzien van de PL norm. De zolen van veiligheidsschoenen met een PL normering zijn bestand tegen perforatie van objecten tot 4.5 millimeter. Daaraan toegevoegd is de WR-normering. Deze normering staat voor waterbestendigheid.Lees verder

Extra beschermende elementen van S7L werkschoenen

De werklaarzen die voldoen aan veiligheidsnorm S7L zijn voorzien van een zool die extra bescherming biedt tegen het binnendringen van scherpe materialen. PL staat voor een beschermende zool. Ook zijn veiligheidslaarzen die voorzien zijn van een S7L-norm waterbestendig. Laarzen met een S7L-norm zijn door al deze veiligheidsaspecten zeer veilig.

Geschikte werkgebieden S7L werkschoenen

Door de ondoordringbare zool van objecten tot 4.5 millimeter en de waterbestendigheid van S7L veiligheidsschoenen, zijn deze werkschoenen geschikt om te dragen in zowel droge als natte werkomstandigheden. S7L werkschoenen bieden veel veiligheid, omdat deze werkschoenen zijn voorzien van uitgebreide veiligheidsnormen. S7L-veiligheidslaarzen zijn zeer geschikt om te dragen in de ruwbouw. En worden door de hoge waterbestendigheid vooral buiten gedragen.

Bestel S7L werkschoenen 

Deveiligheidsschoen.nl is dé webshop voor het bestellen van S7Lveiligheidslaarzen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan werkschoenen van verschillende merken, in verschillende stijlen. Ga voor een nette veiligheidsschoen of juist voor een sportieve look. Op zoek naar S7L werkschoenen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Vragen of advies op maat nodig? Bel 033 489 32 53. Onze specialisten helpen u graag verder.