Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €150

Sika werkklompen

Door Sika klompen te kopen, gaat u voor klompen van een vooruitstrevend merk. Dit bedrijf ontwikkelt klompen voor elk werkgebied. De klompen zijn met name populair vanwege het hoge draagcomfort en het gemak waarmee de klompen in- en uit te stappen zijn.Lees verder

Sika Comfort 29 S3
€ 71,70
86,76 Incl. btw
Sika Flex LBS 885 S2
€ 72,25
87,42 Incl. btw
Sika Comfort 54 SB
€ 75,42
91,26 Incl. btw
Sika Proflex 19322 S3
€ 90,54
109,55 Incl. btw
Sika Superclog 101 S3
€ 119,10
144,11 Incl. btw
De Sika werk klompen zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsnormen en zijn over het algemeen voorzien van een stalen neus en een antislip zool voor meer stabiliteit op alle ondergronden. De Sika klompen zijn zeer eenvoudig in gebruik en zijn gemaakt van waterafstotend leer.

 

Sika Comfort klompen kopen

Sika heeft voor ieder werkgebied een geschikte werkschoen. De verschillende series van Sika bestaan onder andere uit de comfort en flex serie. De comfort series van Sika is een generatie klompen die voorzien is van minimaal de basiseigenschappen voor veiligheid. De Comfort 29 is zelfs de best verkochte klomp van het merk. De klomp bevat een stalen neus en heeft een beschermende houten zool die zorgt voor een goede schokdemping. Het waterafstotende leer is ademend en zorgt zo voor een hoger draagcomfort. Klompen uit de Sika Comfort serie zijn verkrijgbaar met dichte hak en met open hak voor een nog eenvoudigere instap.

 

Sika Flexibele klompen

De Sika Flex serie is ontworpen met een vocht absorberende binnenzool die antistatisch is. De flexibele klompen hebben een antislip zool voor gladde ondergronden en is daarom vooral geschikt voor de lichte industrie en binnen gebruik. Het zachte voetbed zorgt voor een flexibel gevoel en een hoog draagcomfort. Dit voetbed is gemaakt van een combinatie van foam en leer: comfortabel LBS. De zool is voorzien van schokdemping en gemaakt van flexibel PU.

 

Sika klompen kopen bij Deveiligheidsschoen.nl

Weet u al welke Sika klompen u wilt gaan kopen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling via onze webshop. Vervolgens gaan wij meteen voor u aan de slag om de bestelling te verwerken. Dan loopt u binnen korte tijd al op uw nieuwe comfortabele klompen. Wilt u meer weten over de verschillen tussen de modellen? En welke dan het meest geschikt is voor u? Wij vertellen u er graag alles over. Bel voor persoonlijk advies naar 033 489 32 53.