Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €200

Werkschoenen S5 en werklaarzen S5

S5 werklaarzen en werkschoenen hebben dezelfde eigenschappen als S4 werklaarzen, aangevuld met een penetratiebestendige tussenzool én een loopzool met profiel. S5 werklaarzen voldoen aan de EN 20345 norm. Ze zijn gemaakt van rubber of kunststof en volledig waterdicht. De S5 werklaarzen zijn de meest veilige werklaarzen. Lees verder

De S5 normering voor werklaarzen

Laarzen die voldoen aan de S5-normering hebben de volgende eigenschappen:

  • Volledig waterdicht
  • Beschermende veiligheidsneus
  • Energie-absorberende hak
  • Ondoordringbare zool / penetratiebestendige zool
  • Loopzool met profiel
  • Antistatische eigenschappen

Werklaarzen met een S5 normering bieden daarmee optimale bescherming. Het risico op verwondingen door stoten, scherpe objecten of zware objecten die op uw voeten vallen, wordt zo een stuk kleiner. Tevens bent u beter beschermt tegen vocht en statische elektriciteit. Naast veiligheid zijn de S5 werklaarzen ook zo comfortabel mogelijk gemaakt. Door de hoogwaardige materialen waaruit de werklaarzen vervaardigd worden bent u verzekerd van zoveel mogelijk flexibiliteit zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

S5 werklaarzen: ideaal voor buiten werken

Doordat werklaarzen met een S5-normering volledig waterdicht zijn, een goed profiel hebben én een beschermende neus en zool hebben, zijn ze ideaal voor buiten werken. Bent u werkzaam in de agrarische sector of voedselverwerkende industrie? Dan geeft een S5 werklaars u mogelijk de bescherming die u nodig heeft.

Werklaarzen S5

Werklaarzen en werkschoenen S5 online bestellen

Uw S5 werklaarzen bestelt u eenvoudig online. Van topmerken als Cofra. Bij Mallegrom bent u verzekerd van gratis verzending.  Twijfelt u over de benodigde werkschoen of -laars? Neem dan contact op voor persoonlijk advies.