Kledingmaat
Geslacht
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €250

Werkkleding voor heren en dames

Op zoek naar comfortabele werkkleding voor ieder seizoen? Mallegrom Veiligheidsschoenen biedt naast een zeer ruim assortiment veiligheidsschoenen ook werkkleding voor dames en heren. Ons assortiment werkkleding bestaat uit werkjassen, werkbroeken, overalls, werktruien en werkshirts. De werkkleding, verkrijgbaar in onze webshop, is geschikt voor veel verschillende beroepsgroepen. Wij bieden werkkleding voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden.Lees verder

Online werkkleding kopen in onze webshop

Werkkleding wordt speciaal ontwikkeld om u en uw onderkleding te beschermen tegen vuil, kou, stof, gevaarlijke stoffen, hitte en andere producten of samenstellingen die tijdens verschillende werkzaamheden schade veroorzaken aan onderkleding of lichamen. In sommige situaties is het noodzakelijk om tijdens het werk goed zichtbaar te zijn. In dit soort situaties is het meestal nodig om reflectiekleding te dragen tijdens het werken. 

Werkkleding wordt gemaakt van materialen met zeer sterke eigenschappen. Onder andere Cordura is een populair materiaal dat fabrikanten gebruiken om werkkleding van te maken. Welk type werkkleding nodig is, en van welk materiaal de kleding moet zijn, is vaak afhankelijk van de omstandigheden waarin iemand werkt.

 

Betaalbare werkkleding voor diverse beroepsgroepen

In onze webshop vindt u werkkleding om te dragen tijdens werkzaamheden in verschillende omstandigheden. In sommige beroepen is het noodzakelijk dat werkkleding beschermt tegen kou. In andere beroepen is het juist belangrijk dat werkkleding hittebestendig is. Wat in alle gevallen van belang is: werkkleding moet vooral ook lekker zitten, niet te zwaar zijn en een comfortabele pasvorm hebben. Daarom kiezen wij ervoor werkkleding aan te bieden van leveranciers die werkkleding leveren waarvan de kwaliteit hoog is en het draagcomfort groot is.

 

Werkkleding voor mannen en vrouwen

Voor werkkleding voor mannen en vrouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse maten, materialen en kleuren behoren tot de mogelijkheden. Op zoek naar passende werkkleding voor een specifieke beroepsgroep? Neem gerust contact met ons op, we helpen graag in uw zoektocht naar goed passende werkkleding.

 

Werkkleding voor ieder seizoen in diverse maten en kleuren

Werkkleding is bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Elk seizoen slaagt u voor werkkleding in onze webshop. Van warme winterjassen tot korte broeken: wij bieden het totaalpakket. Kies de pasvorm, maat en kleur die bij u en eventueel bij uw bedrijf past. Bekijk ons volledige assortiment aan werkkleding online. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. We helpen u graag.