Soort schoen
Uitleg
Norm
Uitleg
Schoenmaat
Eigenschappen
Uitleg
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €250

Werkschoenen S1

Waar S1 werkschoenen voldoende zijn voor licht industriële werkzaamheden, moeten werkschoenen voor werk in de bouw voldoen aan de S3 norm. Veiligheidsschoenen en werkschoenen worden gekenmerkt door bepaalde veiligheidsnormen. Deze veiligheidsnormen zijn opgesteld om aan te geven in welke mate schoenen zijn voorzien van beschermende elementen. Lees verder

De veiligheidsnormen zijn opgesteld via de S-codering, wat staat voor Safety. De veiligheidsschoen.nl heeft werkschoenen die voldoen aan verschillende S-coderingen. Dit is een reeks normen van SB en S1 tot aan S3.

Veiligheidsnorm S1 voor werkschoenen

Werkschoenen met de veiligheidsnorm S1 voldoen aan alle basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen. Dit wil zeggen dat de schoenen zijn voorzien van een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 200 joule. Deze basiseigenschappen worden ook wel aangegeven met de norm SB. Werkschoenen die voldoen aan de veiligheidsnorm S1 zijn verder uitgebreid met beschermende elementen.

Extra beschermende elementen van S1 werkschoenen

De werkschoenen voor dames en heren die voldoen aan veiligheidsnorm S1 hebben een gesloten hiel voor extra bescherming rondom de hak. Ook is de hak van een S1 veiligheidsschoen voorzien van schokabsorberend materiaal voor een hoger draagcomfort. Als extra toevoeging is de schoen antistatisch.

Geschikte werkgebieden S1 werkschoenen

Dankzij de antistatische eigenschappen van de S1 veiligheidsschoenen, is de schoen in veel werkomgevingen inzetbaar. Energie wordt opgenomen in de schokabsorberende hak. Veiligheidsschoenen die voldoen aan de S1 norm, zijn geschikt voor gebruik in droge omstandigheden.

Bestel uw S1 werkschoenen bij Deveiligheidsschoen.nl

Deveiligheidsschoen.nl is dé webshop voor het bestellen van veiligheidsschoenen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan werkschoenen van verschillende merken, in verschillende stijlen en die voldoen aan verschillende veiligheidsnormen. Ga voor een nette veiligheidsschoen of juist voor een sportieve look. Wat u ook zoekt, u vindt het in ons aanbod. U plaatst uw bestelling eenvoudig, waarna wij uw veiligheidsschoenen zo snel mogelijk opsturen. Heeft u een speciale bestelling? Of wilt u ons wat vragen? Bel 033 489 32 53. Onze specialisten helpen u graag verder.