Werkschoenen

Sixton: Innovatieve werkschoenen met Italiaans design

Als u op zoek bent naar stijlvolle werkschoenen hoeft u niet verder te zoeken dan Sixton. Met hun excentrieke ontwerpen en eigen technologieën creëren ze unieke werkschoenen die er niet alleen goed uitzien, maar ook erg veilig en comfortabel zijn.

Jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid en comfort

Met ruim 30 jaar ervaring staat Sixton als een van de bekendste merken in veiligheidsschoenen bekend om hun innovatie, kwaliteit en design. Dit Italiaanse bedrijf maakt hun werkschoenen in hun eigen faciliteiten, waar ze nauw toezien op de kwaliteit van hun producten. Door jarenlang onderzoek hebben ze hun eigen technologieën op het gebied van veiligheid en comfort ontwikkeld, waardoor Sixton werkschoenen behoren tot de absolute topklasse.

 

Sixton veiligheidsschoenen voor elke branche

Sixton heeft een assortiment van wel ruim 100 verschillende veiligheidsschoenen. Voor elke branche en voor elke toepassing is er wel een geschikte Sixton schoen. Van werklaarzen tot instappers, van sneakers tot hoge werkschoen; of u nu in de bouw werkt of bijvoorbeeld in de logistiek, Sixton heeft de passende schoen voor u. Benieuwd welke schoenen geschikt zijn voor uw sector? Bekijk dan alle werkschoenen verdeeld per sector in onze webshop.

 

De eigen technologieën van Sixton

Sixton staat bekend om hun eigen ontwikkelde en gepatenteerde technologieën. Door te blijven innoveren biedt Sixton het nieuwste en beste voor uw voeten. We gaan de laatste ontwikkelingen van Sixton even langs.

 

HDry

HDry is een gepatenteerde techniek die ontwikkeld is om de schoenen van Sixton een verbeterde waterdichtheid te geven. Door elk punt waar water binnen kan dringen af te dichten met een waterdicht en ademend membraan wordt water al buiten de schoen gehouden voordat het bij de binnenvoering kan komen. Als traditionele waterdichte schoenen nat worden kan die binnenvoering wel nat worden, waar u als drager misschien niet wat voelt. Dit zorgt er echter wel voor dat de schoen langer nodig heeft om te drogen en zwaarder wordt. Met HDry schoenen van Sixton heeft u dat niet. Dankzij deze techniek blijven uw schoenen licht en comfortabel én zijn ze waterwerend.

 

Resolute Systems Technology

Resolute Systems Technology is een verzameling van drie innovaties die comfort verhogen en klachten verminderen. Deze drie innovaties zijn: Dynamic Control, Stabil Active en D3O.

Dynamic Control

Dynamic Control zorgt ervoor dat de hiel steviger in de schoen staat. Door de beweging van de hiel maximaal te beperken maakt Dynamic Control de schoen comfortabeler en voorkomt het irritatie van de voet door teveel speling in de schoen.

Stabil Active

Stabil Active is een ergonomisch gevormd stuk kunststof wat onder de hiel in de schoen is verwerkt. Deze innovatie zorgt voor een stabiele schoen en verbetert ook de postuur van de drager. Hierdoor wordt de kans op klachten op de lange termijn verminderd.

D3O

D3O is een technologie die zorgt voor optimale schokabsorptie. Doordat werkschoenen met D3O een verbeterde schokabsorptie hebben, blijven ze comfortabel op zelfs het moeilijkste terrein. Het D3O inzetstuk absorbeert en voert de energie af die ontstaat tijdens het lopen en zorgt ervoor dat de belasting minder krachtig doorwerkt in de rest van het lichaam.

 

H.ABC

Voor werk in omgevingen waar hygiëne van uiterst belang is, heeft Sixton H.ABC ontwikkeld. Een totaaloplossing waar de hele schoen is gemaakt van bacteriewerende materialen, waardoor ruim 80% van de bacteriologische activiteit wordt geëlimineerd. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld in de zorg, in laboratoria en andere hygiënische werkruimten werkschoenen met H.ABC geen tot amper negatief effect hebben op de hygiëne van de werkomgeving. Deze techniek is terug te vinden in onder andere de Auckland-lijn van Sixton.

 

Andere technologieën in Sixton werkschoenen

VIBRAM

VIBRAM is al ruim 70 jaar marktleider op het gebied van rubber zolen. De zolen van VIBRAM beschermen uw voeten tegen zuur, hitte, gladde ondergronden, kou en zorgen voor stabiliteit en slijtvastheid. Hierdoor wordt werken nog veiliger en comfortabeler.

ESD-bescherming

ESD, wat staat voor elektrostatische ontlading, kan erg gevaarlijk zijn voor uw apparatuur. Door schoenen met ESD-bescherming te ontwikkelen biedt Sixton een passende oplossingen voor mensen die werken met gevoelige elektronische apparaten. Daarnaast verhogen werkschoenen met ESD-bescherming ook de veiligheid in gevoelige situaties, door de kans op brand door elektrostatische ontlading aanzienlijk te verlagen.

 

Onze aanraders voor Sixton veiligheidsschoenen

Sixton Forza High S3

Sportief, waterdicht en comfortabel! Deze werkschoen is ook vrij van dierlijke materialen.

€ 123,52
€ 149,46 incl. BTW

Sixton Cuban High S3

Een sportieve halfhoge werkschoen met goede veiligheidseigenschappen.

€ 89,32
€ 108,08 incl. BTW

Meer informatie >

Meer informatie >

Sixton Tonale S3

Een stoere, stevige werkschoen met antislip en antiperforatie-zool. Ook is hij hittebestendig. 

€ 109,75
€ 132,80 incl. BTW
 

Sixton Ranch S3

Een veiligheidslaars die u comfortabel houdt, ook in koude en natte omstandigheden.

€ 130,45
€ 157,85 incl. BTW
 

Meer informatie >

Meer informatie >

Sixton Corvara S3

Een halfhoge veiligheidsschoen met metaalvrije neusbescherming en antiperforatiezool.

€ 87,26
€ 105,58 incl. BTW
 

Meer informatie >

 

Advies nodig over Sixton werkschoenen?

Bent u op zoek naar meer informatie over Sixton werkschoenen? Wij staan voor u klaar! Bel ons op 033 489 32 53 of stuur uw vraag per mail naar [email protected]. Of bekijk ons aanbod heren werkschoenen en dames werkschoenen online.

Werkschoenen
De beste en populairste werkschoenen van dit moment
Werkschoenen
Beste werkschoenen voor staand werk
Werkschoenen
Zijn werkschoenen verplicht?
Veelgestelde vragen