Werkschoenen

Puma Motion Cloud lijn werkschoenen

Puma heeft een nieuwe lijn werkschoenen op de markt gebracht; de Puma Motion Cloud werkschoenen. Zoals Puma zelf zegt: “werkschoenen met oneindige kracht en maximale controle”. Wij zijn enthousiast over deze nieuwe werkschoenen en vertellen u daarom graag alles over deze lijn werkschoenen.

 

 

 

Over de Puma Motion Cloud werkschoenen

De Puma Motion Cloud lijn bestaat uit vijf verschillende varianten werkschoenen. Deze werkschoenen zijn unisex ontworpen en verkrijgbaar in de maten 36 t/m 47. De varianten bestaan uit verschillende kleuren: groenblauw met geel, oranje, zwart en groen met rood.

De Puma Motion Cloud lijn heeft verschillende eigenschappen en samenstellingen die het uitleggen waard zijn. Allereerst de zolen van deze werkschoenen; deze kunnen we in vier delen opsplitsen: de rubberen zool, de tussenzool, de innovatieve Power Plate en de inlegzool. Ook de Safety Knit schacht en de glasvezel teenkap lichten we hieronder verder toe.

 

De Motion Cloud SRC rubberzool

Als we naar de zolen kijken van deze werkschoenen dan zien we een HRO loopzool van rubber. Deze zool is 300 °C hittebestendig en heeft een kenmerkend “wafelpatroon”. Dit patroon zorgt voor de goede slipweerstand (SRC) en voor de zelfreinigende eigenschappen. 

De bovenkant van de rubberzool gaat over in de Impulse Foam tussenzool.

 

Werkschoenen met Impulse Foam tussenzool

Een innovatieve zool; zo kunnen we de Impulse Foam tussenzool zeker noemen! De zool gaat vermoeidheid tegen door op iedere loopactie te reageren met een verende beweging. Iedere schok die binnenkomt wordt effectief gedempt en de inlegzool zorgt voor stabiliteit en comfort. 

 

Puma Power Plate

Een uniek onderdeel van de zool is de “Power Plate”. Dit onderdeel bevindt zich in het centrale deel van de zool en is vanwege de grootte en de vorm een torsie beperkend element. Torsie beperkend houdt in dat draaiende, wringende bewegingen zoveel mogelijk onder controle worden gehouden. Dit verbetert de stabiliteit van de hele voet, verhoogt de energie teruggave van de inlegzool en ondersteunt bij iedere stap de natuurlijke afrolbeweging van de voet. 

 

De Puma Motion Cloud inlegzool

De inlegzool van de Puma Motion Cloud werkschoenen heet de “Evercushion® Custom Fit Mid”. Deze inlegzool is gemaakt van zeer ademend schuim en antibacterieel textiel. 

Puma heeft dankzij de beste Puma-technieken van deze inlegzool een innovatief onderdeel gemaakt. Zo zorgt de Evercushion® Custom Fit Mid zool ervoor dat de voet op in een hele natuurlijke positionering in de schoen kan worden geplaatst. De inlegzool stimuleert de spieren tijdens het lopen en het zeer ademende schuim geeft de optimale demping.

De antibacteriële eigenschappen van het textiel zorgen dat vervelende geurtjes worden geminimaliseerd.

 

De Safety Knit schacht van de Puma werkschoenen

Voor de Puma Motion Cloud werkschoenen is gebruik gemaakt van ultra flexibel textiel. Dit textiel vormt zich als een sok om de voet en levert daarmee optimaal draagcomfort. 

De Safety Knit schacht is flexibel, licht, ademend en ultra duurzaam.

 

De glasvezel teenkap

De teenkap is ruim en ergonomisch gevormd. Tenen hebben in deze werkschoenen veel teen vrijheid. De veiligheidsneus is van glasvezel gemaakt, wat resulteert in een lichte, anti-magnetische en isolerend geheel.

In dit blogitem leest u meer over de verschillende soorten veiligheidsneuzen.

 

Puma Motion Cloud normering

De Puma Motion Cloud lijn omvat vijf verschillende varianten. Vier van deze varianten hebben de S1P normering en de hoge variant heeft de S3 normering. In dit artikel leest u wat deze normeringen betekenen.

De modellen met S1P normering zijn uitgerust met de FAP®lite antiperforatiezool. Deze zool is gemaakt van extreem scheurvaste vezels, wat de drager van de schoen beschermt tegen scherpe objecten. In vergelijking met conventionele technologieën en oplossingen is deze antiperforatiezool 50% lager in gewicht, indrukwekkend flexibel en biedt de zool een verkoelend effect door het ademende vermogen en de zweetopname. 

 

Populaire Puma Motion Cloud werkschoenen

1. Puma Rapid Green Mid

Puma 63.550.0 Rapid Green Mid

Deze halfhoge werkschoen uit de Puma Motion lijn biedt extra versteviging en stabiliteit, zodat u ook op oneffen ondergronden met vertrouwen kunt lopen. 

€ 102,67
€ 124,23 incl. BTW

 

Meer over de Puma Rapid Green Mid >

 

2. Puma Speed Green Low S1P

Puma 64.450.0 Speed Green Low S1P

Deze strakke werksneaker geeft optimaal comfort in een lichtgewicht ontwerp. Volledig metaalvrij en diervrij.

€ 93,17
€ 112,73 incl. BTW

 

Meer over de Puma Speed Green Low >

 

3. Puma Charge Green Low S1P

Puma 64.452.0 Charge Green Low S1P

Een duurzame en diervriendelijke werksneaker die, dankzij de ademende stof, ook in warmere temperaturen comfortabel blijft.

€ 98,42
€ 119,09 incl. BTW

 

Meer over de Puma Charge Green Low >

4. Puma Charge Black Low S1P

Puma 64.454.0 Charge Black Low S1P

Voorzien van een antipenetratie zool, zodat uw voeten beschermd zijn tegen scherpe objecten die op de grond liggen. 

€ 98,42
€ 119,09 incl. BTW

 

Meer over de Puma Charge Black Low >

5. Puma Charge Orange Low S1P

Puma 64.455.0 Charge Orange Low S1P

Opvallende kleuren die niet alleen het design goed doen, maar ook de zichtbaarheid verhogen. Deze werksneaker zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel kunt werken.

€ 98,42
€ 119,09 incl. BTW

 

Meer over de Puma Charge Orange Low >

 

Puma Motion Cloud werkschoenen bij Mallegrom

Bij Mallegrom Veiligheidsschoenen zijn alle vijf de Puma Motion Cloud werkschoen varianten in het assortiment opgenomen. U profiteert bij Mallegrom altijd van gratis verzending. Wilt u graag meer informatie? Of wilt u persoonlijk advies ontvangen voor uw situatie? Wij adviseren graag via mail of telefoon!

Werkschoenen
De beste en populairste werkschoenen van dit moment
Werkschoenen
Beste werkschoenen voor staand werk
Werkschoenen
Zijn werkschoenen verplicht?
Veelgestelde vragen