Werkschoenen

De nieuwste Timberland werkschoenen uitgelicht

Kiest u voor Timberland werkschoenen? Dan haalt u echte klassiekers in huis! Het luxe schoenenmerk staat bekend om hoge prestaties. Voor bescherming tijdens het werken in een magazijn, comfort op de bouw of voor stijlvol op kantoor. In deze blog lichten we een aantal stevige Timberland werkschoenen uit.

Timberland werkschoen Reaxion

Bent u op zoek naar een sportieve veiligheidsschoen? De Timberland werkschoen Reaxion is voorzien van een type zool die comfort en grip combineert met een goede teruggave van energie. Hierdoor gaat de schoen de vermoeidheid tegen voor een optimaal comfort gedurende de hele dag. De werkschoen is leverbaar in diverse kleurstellingen.

 

TPU omwikkelde tussenzool

TPU staat voor thermoplastisch polyurethaan. Het is een “nieuwe” verbeterde technologie van de tussenzool ten opzichte van PU. Deze technologie heeft als voordeel dat de Timberland werkschoenen slijtvast, flexibel, licht en antislip zijn. Daarnaast is de TPU omwikkelde tussenzool hittebestendig tot een temperatuur van 110 graden Celsius.

 

Anti-vermoeidheidstechnologie

Naarmate de dag verstrijkt voelt u uw benen zwaarder worden en uw voeten vermoeider. Kent u dat ook? Hoog tijd voor een werkschoen die vermoeidheid tegen gaat. De Reaxion werkschoen van Timberland is uitgevoerd met een anti-vermoeidheidstechnologie. Dit wil zeggen dat de schoen is ontworpen om uw lichaam op een natuurlijke manier te laten bewegen. De technologie stimuleert de doorbloeding en voorkomt dat het bloed in de aderen stagneert, waardoor normaal gesproken vermoeidheidsverschijnselen optreden.

 

De Timberland Reaxion is er in verschillende hoogtes en in verschillende kleuren.

 

Laag model

 

Hoog model

Meer informatie >

Meer informatie>

 

Maak kennis met de Timberland Hypercharge

Robuuste veiligheidsschoenen, zoals de Timberland werkschoenen, zijn geschikt voor talloze werkomgevingen én voorzien van een overneus. De Timberland Hypercharge werkschoen valt in de categorie S3* en voldoet daarmee aan alle veiligheidseisen. Het is een flexibele werkschoen waar u de hele dag comfortabel mee kunt werken. De Timberland werkschoen Hypercharge is daarnaast uitgerust met een composiet neus en metaalvrije antiperforatiezool.

Een verschil met de hierboven genoemde Timberland Reaxion is de hoogte van de werkschoen. De Timberland Hypercharge is door de hoogte uitermate geschikt voor de bouwsector en de zware industrie.

* Meer weten over de veiligheidsnormeringen? Lees hier verder

 

 

 

Anti-vermoeidheidstechnologie

Ook deze Timberland werkschoen is uitgevoerd met de anti-vermoeidheidstechnologie. Ontworpen om het lichaam op een natuurlijke manier te laten bewegen. Een ideale werkschoen voor lange werkdagen zonder zware voeten.

 

Stable Stride™-technologie

Heeft u een werkschoen nodig waar u op kunt vertrouwen? De Timberland Hypercharge biedt door de stable stride technologie meer stabiliteit op hellingen en oneffen terrein. De Timberland werkschoen past zich aan elke ondergrond aan, van rotsen tot wortels.

 

Rubberen buitenzolen

Een betrouwbare werkschoen met grip, dat is de Timberland werkschoen Hypercharge. De Rubber-buitenzolen zijn niet-strepend, slip-, olie- en slijtvast en hittebestendig. In welke omgeving u ook werkt. De Timberland Hypercharge biedt een optimale bescherming tegen hitte en slijtage en zorgt voor optimale grip.

 

Textiel variant

 

Leren variant

Meer informatie >

Meer informatie >

 

De klassieke Timberland werkschoenen

Terug naar 1973 waar het allemaal begon.. Wie kent ze niet, de iconische gele schoenen van Timberland. Ervaar het comfort van stevige Timberland werkschoenen in de traditionele gele stijl. Ademend, waterdicht en oersterk.

 

 

Meer informatie >

 

Meer informatie >

 

Meer Timberland werkschoenen?

Wij bieden een groot assortiment van professionele Timberland werkschoenen voor dames en heren aan voor verschillende werkplekken. Ontdek het assortiment werkschoenen in de Mallegrom webshop.

Werkschoenen
De beste en populairste werkschoenen van dit moment
Werkschoenen
Beste werkschoenen voor staand werk
Werkschoenen
Zijn werkschoenen verplicht?
Veelgestelde vragen