Werkkleding

Nieuw: werkkleding van hoge kwaliteit

Voor een werkbroek of werkjas van goede kwaliteit hoef je niet langer het internet af te struinen. Onze webshop is uitgebreid met een duurzaam assortiment werkkleding. Van comfortabele en warme werkjassen tot een prettig en licht softshell-jack: het complete assortiment werkkleding is vanaf nu verkrijgbaar.

Werkschoenen zijn noodzakelijk in veel verschillende branches en sectoren. Goede, comfortabele en duurzame werkkleding is minstens zo belangrijk. Om werkzaamheden goed uit te voeren moet je vrij kunnen bewegen. Veel te zware of strak zittende werkkleding is dan ook geen optie.

 

Een compleet assortiment werkkleding

De wens om het assortiment in de webshop uit te breiden en te verrijken bestond al langer. De kwalitatief goede werkkleding van Engel sluit perfect aan op het assortiment werkschoenen. Onze webshop is nu nog completer: je slaagt er voor een volledige werkoutfit.

Lees verder onder de foto >

Werkkleding voor dames en heren

 

Engel werkbroeken en werkjassen voor heren en dames

Kleding maken de man en de vrouw. Dat geldt zeker ook voor werkkleding. Tijdens het werk moet je kleding lekker zitten, ademen en vooral heel sterk zijn. Engel slaagt er ontzettend goed in om al deze belangrijke eigenschappen te combineren in de ontwikkeling van werkbroeken en werkjassen.

De oorsprong van dit merk werkkleding ligt in Scandinavië. Wat blijkt: Scandinavië is niet alleen goed in het produceren van outdoorkleding. Ook de werkkleding is bijzonder prettig om te dragen en gemaakt van sterke materialen.

Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het uitvoeren van werkzaamheden in verschillende weersomstandigheden. Zo zijn de winterjassen warm en waterdicht en toch heel ademend. De werkkleding van Engel wordt ook nog eens gemaakt van duurzame materialen.

 

Optimale werkkleding voor iedere klus

Leveranciers denken in de ontwikkeling van werkkleding goed na over de omstandigheden waarin wordt gewerkt. Door slim materiaalgebruik, is er voor iedere klus een passende werkbroek of werkjas te vinden. Softshell-jassen zijn licht, ademend en bieden warmte. Je trekt een softshell-jas eenvoudig aan en uit. Dit is een groot voordeel voor werkers die veel van binnen naar buiten lopen. 

Aan mensen die veel buiten werken is ook gedacht: de werkjassen van Engel zijn voorzien van reflectie. Bouwvakkers of wegwerkers zijn daardoor beter zichtbaar tijdens hun werkzaamheden op een bouwplaats of langs de weg. De schuurweerstand en de kracht van de materialen is erg goed. Zo zijn de werkbroeken voorzien van een kniestuk dat gemaakt is van Cordura. Een heel sterk materiaal dat eigenlijk niet kapot is te krijgen.

 

Werkkleding die als gegoten zit

Een werkschoen moet als gegoten zitten. Toch wordt dit feit bij werkkleding nog weleens onderschat. Een te grote of te zware jas zit nou eenmaal uiterst oncomfortabel. Bij Mallegrom Veiligheidsschoen raden wij zeker aan om ook te investeren in goede werkkleding.

Wij voorzien onze klanten graag van advies. Door de kleding zelf te dragen tijdens verschillende klussen en werkzaamheden, beoordelen wij de kwaliteit en het comfort zelf. Engel maakt waar wat ze beloven: de werkkleding zit als gegoten en het materiaal is oersterk.

Lees verder onder de foto >

 Engel werkkleding

 

Nederlanders zijn kleurvast in werkkleding keuze

Wie op een bouwplaats, in een autogarage of in een metaalfabriek rondloopt, valt het misschien op. Elke beroepsgroep kiest voor een standaard kleur werkkleding. Zo zie je in autogarages vooral zwart en grijze werkkleding. Mensen in de bouw kozen vroeger vooral voor kaki of beige, tegenwoordig is vooral zwart in trek bij timmermannen.

Elektriciens en installateurs kiezen voor blauw. En medewerkers in de staalindustrie dragen bijna altijd rood. Hoe deze kleurvastheid bij Nederlanders is ontstaan, durven wij niet te zeggen. 

Groot voordeel van de werkkleding van Engel: er zijn ontzettend veel kleuren en maten verkrijgbaar. Doorbreek jij het taboe van kleurvastheid? Of kies je toch voor de oude vertrouwde kleur in jouw branche? 

Bekijk het hele assortiment werkbroeken en werkjassen van Engel in onze webshop. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

 

 

 

 

Werkkleding
Nieuw: werkkleding van hoge kwaliteit
Veelgestelde vragen