Bekijk alle werkschoenen
Soort schoen
Norm
Schoenmaat
Eigenschappen
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €90

Redbrick

Redbrick is de marktleider als het gaat om veiligheidsschoenen met een sportieve look. De safety sneakers van Redbrick voldoen aan de minimale veiligheidseisen en het grootse deel van de veiligheidsschoenen zijn uitgerust met nog hogere veiligheidsnormen. Lees verder

Redbrick Motion Comet S3
€ 73,32
88,72 Incl. btw
Redbrick Motion Enigma S1P
€ 73,32
88,72 Incl. btw
Redbrick Ice S3
€ 69,01
83,50 Incl. btw
Redbrick Slate S3
€ 67,46
81,63 Incl. btw
Redbrick Smaragd S3
€ 67,69
81,90 Incl. btw

Redbrick staat bekend om het sportieve design van de schoen, waardoor de veiligheidsschoen gemakkelijk in het dagelijks leven kan worden gedragen. De sportieve sneakers zijn ontworpen met oog op zowel het design als op de veiligheid van de schoen.

 

Sportieve sneakers – veilig en modern

De sportieve veiligheidsschoenen worden gemaakt op basis van de nieuwste technologieën en met de nieuwste materialen. Zo blijft Redbrick innoveren om elke schoengeneratie beter, veiliger en mooier te maken. Redbrick werkt met diverse gekwalificeerde leveranciers die samen een optimale combinatie weten te vormen tussen draagcomfort, veiligheid, duurzaamheid en een moderne, sportieve uitstraling.

 

Veiligheidsnormen en keurmerken

Alle schoenen van Redbrick voldoen aan de basiseigenschappen voor veiligheid (SB). Zo is iedere schoen voorzien van een stalen neus, zodat uw voeten beschermd zijn tegen vallen voorwerpen. Ook zijn alle Redbrick schoenen getest door Europese keuringsinstituten om zo het CE-keurmerk te verkrijgen. Het CE-keurmerk mag alleen worden gevoerd nadat er certificatie vanuit Europese erkende testinstituten heeft plaatsgevonden. Schoenen die zijn voorzien van het CE-keurmerk hebben diverse kenmerken die de veiligheid van de gebruiker verbeteren.

Super anti slip zool voor meer stabiliteit op alle ondergronden, extra versteviging bij de hiel voor een betere ondersteuning, Kevlar tussenzool, Duurzame veiligheidssneakers
Alleen de beste materialen worden gebruikt voor Redbrick safety sneakers, waardoor de schoen een hoge duurzaamheid heeft. De schoenen zijn slijtvast, stevig en gaan daardoor extra lang mee. De veiligheidssneakers zijn populair bij freerunners, maar ook voor iedereen die een sportieve, stevige en veilige sneaker wil dragen in het dagelijks leven.