Werkschoenen

Sievi: een Fins topmerk voor veiligheidsschoenen

Opvallende ontwerpen, gepaard met unieke innovaties, dat is Sievi in een notendop. Door hun eigen technologieën behoren Sievi werkschoenen tot de beste werkschoenen die op dit moment op de markt zijn.

Populaire werkschoenen van Sievi

Sievi heeft een ruim assortiment aan werkschoenen voor heren en veiligheidsschoenen voor dames van de hoogste kwaliteit. Doordat veel Sievi werkschoenen voorzien van unieke technologieën kunnen ze in veel verschillende situaties worden toegepast. Om een beeld te geven van het assortiment van Sievi hebben we een aantal opvallende werkschoenen uitgelicht:

 

Sievi Cobra 2 Roller+ S3

Een sportief gevormde lage S3 werkschoen voorzien van onder andere het BOA® Fit System, een antislip-zool en ergonomische hakdemping.

€ 201,39
€ 243,68 incl. BTW

Sievi SieviAir R3 Roller S3

Een robuuste lage werkschoen met ergonomische hakdemping en een ademende zool. Eenvoudig aan te trekken dankzij het BOA® Fit System.

€ 192,83
€ 233,33 incl. BTW

Meer informatie >

Meer informatie >

Sievi Zone 2 High+ S3

Hoog, stevig en comfortabel. Deze S3 genormeerde hoge werkschoen van Sievi is metaalvrij en past uitstekende dankzij de memory foam voering.

€ 166,52
€ 201,49 incl. BTW
 

Sievi Elixir High XL+ S3

Deze robuuste halfhoge veiligheidsschoen voldoet niet alleen aan de S3 veiligheidsnormering, het is ook de breedste schoen in ons assortiment.

€ 145,26
€ 175,77 incl. BTW
 

Meer informatie >

Meer informatie >

Sievi MGuard RollerH XL+ S3

Voorzien van de Metashield® wreefbescherming die voor uitzonderlijke veiligheid zorgt. Samen met de S3 veiligheidsnormering zorgt dat voor een uiterst veilige werkschoen.

€ 226,41
€ 273,96 incl. BTW
 

Sievi Terrain S3

Opvallend onopvallend, deze S3 genormeerde werkschoen voldoet aan alle veiligheidseisen en is tegelijkertijd stijlvol vormgegeven. Een werkschoen die ook buiten de werkvloer te gebruiken is.

€ 141,22
€ 170,88 incl. BTW
 

Meer informatie >

Meer informatie >

 

De vooruitstrevende technieken van Sievi

De kracht van Sievi werkschoenen is kwaliteit en innovatie. Sievi produceert niet alleen uitstekende werkschoenen die een lange tijd meegaan, ze zijn ook volop bezig met innovatie. Nieuwe technieken, materialen en ontwerpen zorgen ervoor dat Sievi werkschoenen behoren tot de beste werkschoenen die op dit moment beschikbaar zijn en dat er voor elke unieke situatie wel een passende Sievi werkschoen is. Door de jaren heen zijn er dan ook veel technologieën ontwikkeld door Sievi, een aantal ervan zetten we voor u op een rijtje:

 

BOA Fit System

BOA® Fit System

Het BOA® Fit System is een uniek spanmechanisme die het traditionele vetersysteem vervangt. Door middel van een knop kunt u de pasvorm van uw werkschoen met uiterste precisie instellen. Hierdoor zijn werkschoenen met deze techniek extra comfortabel en ondersteunen ze uw voeten ook beter.

 

Sievi Flexstep

FlexStep®

FlexStep® is een door Sievi ontwikkeld zoolmateriaal met uitstekende schokdemping en flexibiliteit. Het microporeuze materiaal is daardoor erg comfortabel en presteer ook optimaal bij vorst. Deze unieke techniek is terug te vinden in elke Sievi werkschoen.

 

Sievi SieviAir

SieviAir®

SieviAir® zorgt ervoor dat uw voeten via de zool kunnen ademen. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk minder snel zweetvoeten krijgt en dus comfortabeler bent. Door gebruik te maken van de druk die ontstaat tijdens het lopen kunnen werkschoenen met deze techniek uw voeten effectief ventileren.

 

Sievi TractionPro

TractionPro

Voor de optimale grip op gladde en koude oppervlakken is Sievi TractionPro de oplossing. Deze antislipzolen zijn te herkennen door hun gevlekte vormgeving. Deze zolen zijn ideaal in situaties waar grip niet altijd beschikbaar is.

 

Sievi MetaShield

Metashield®

Bescherm uw wreef met de Metashield® wreefbescherming van Sievi. Schokken op de wreef worden tot wel 90% gedempt dankzij het PORON XRD® materiaal, terwijl flexibiliteit bewaard blijft. De kanalen in de constructie zorgen voor een goede ventilatie en een uitstekende vochtafvoer. Deze technologie is terug te vinden in de Sievi MGuard Roller XL+ S3 en de Sievi MGuard RollerH XL+ S3.

 

Sievi GripStep

GripStep®

Door gebruik te maken van zowel polyurethaan als TR-rubber maakt dat GripStep®-zolen zowel flexibiliteit als grip bieden aan uw werkschoenen. Dankzij de uitstekende schokdemping kunt u de hele dag comfortabel aan het werk.

 

Sievi DryStep

DryStep®

DryStep® inlegzolen zorgen ervoor dat uw voeten warmte en vocht optimaal kunnen afvoeren. Hierdoor krijgt u minder snel last van zweetvoeten en voorkomt u irritatie.

 

Sievi 3D-Dry

3D-dry®

Met 3D-dry® van Sievi heeft u geen last meer van natte voeten. De voering verplaatst het vocht van het voetoppervlak naar de tweede laag van het voeringmateriaal waar het vervolgens via de buitenste laag uit de schoen wordt geleid.

 

Sievi SieviBalance

SieviBalance®

Met de torsieversteviging van SieviBalance® heeft uw voet meer controle tijdens het lopen. De torsiestijfheid zorgt er ook voor dat uw enkels minder worden belast en de kans op blessures dus wordt verminderd.

 

Sievi Viper High Werkschoen Mallegrom

Advies nodig over Sievi?

U weet nu meer over de unieke werkschoenen van Sievi en heeft ook kennis kunnen maken met een aantal van de innovaties die Sievi voor hun schoenen heeft ontwikkeld. Wilt u meer weten over Sievi werkschoenen of bent u op zoek naar advies voor de ideale werkschoenen in uw situatie? Wij staan voor u klaar! Bel ons op 033 489 32 53 of stuur uw vraag per mail naar [email protected].

Werkschoenen
De beste en populairste werkschoenen van dit moment
Werkschoenen
Beste werkschoenen voor staand werk
Werkschoenen
Zijn werkschoenen verplicht?
Veelgestelde vragen