Mallegrom Veiligheidsschoen

Deveiligheidsschoen.nl is de online winkel voor werkschoenen van Mallegrom Veiligheidsschoenen met een groot assortiment van werkschoenen voor heren en werkschoenen voor dames van de meest gerenommeerde merken.

Dé specialist in veiligheidsschoenen

Mallegrom Veiligheidsschoenen is een familiebedrijf. We vinden het belangrijk om u als klant maximale service te bieden. Onze persoonlijke benadering is belangrijk voor ons. Wij staan graag direct klaar voor onze klanten. Dus heeft vragen of komt u er even niet uit, schroom niet om ons te bellen of mailen.

  • Sinds 2014 dé specialist in werkschoenen
    Een ruim assortiment werkschoenen van echte kwaliteitsmerken.
  • Eerlijke scherpe prijzen
    De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.
  • Wij adviseren u graag
    Persoonlijk advies ontvangen voor jouw situatie? Wij adviseren graag via mail of telefoon!

Kwaliteit voor kwantiteit

Bij het zoeken naar de juiste werkschoen moet de vereiste beveiliging het belangrijkste criterium zijn. Daarnaast speelt ook het draagcomfort een belangrijke rol. U draagt deze schoenen waarschijnlijk een groot deel van de dag. Kwaliteit is dus van groot belang. Let op uw veiligheid en bepaal aan de hand daarvan uw keuze. Schroom ook hierbij niet om contact op te nemen als u twijfelt over de juiste beveiliging of kwaliteit. Bekijk ons aanbod werkschoenen voor heren, werkschoenen voor dames, werklaarzen en meer online.

Daarnaast bieden wij u ook eerlijke scherpe prijzen. De prijs die u ziet is de prijs die u betaald, geen verborgen kosten in het betaalproces.

Wij helpen u graag met onze expertise

Heeft u een vraag over ons of over een product? Wilt u weten wat de beste schoen in uw situatie is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij geven u advies op maat.