Bekijk alle werkschoenen
Soort schoen
Norm
Schoenmaat
Eigenschappen
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €150

Maxguard

Maxguard is een merk met Duitse robuuste werkschoenen en is een echte trendsetter in sportief design, functionaliteit en een hoog draagcomfort. Maxguard heeft een breed assortiment aan sportieve sneakers die voorzien zijn van alle veiligheidseisen. Door samen te werken met de beste schoentechnici kan Maxguard zich een fanatieke innovator noemen. Lees verder

OUTLET
Maxguard SX700 S3
147,80
€ 66,90
80,95 Incl. btw
OUTLET
Maxguard D031
72,80
€ 45,41
54,95 Incl. btw
OUTLET
Maxguard SX840 S3
199,80
€ 91,69
110,95 Incl. btw
OUTLET
Maxguard X310 S3
100,80
€ 54,50
65,95 Incl. btw

De mensen in Maxguard werkschoenen staan centraal

Maxguard stelt de mens centraal, omdat het tenslotte gaat om de veiligheid en de bescherming van de mens. Daarom wordt er altijd gezocht naar nieuwe technieken om de veiligheid nog verder te verbeteren. Met een sportief uiterlijk zien Maxguard werkschoenen er tegelijkertijd stijlvol uit.

 

De technologieën achter Maxguard werkschoenen

Maxguard blijft als innovator regelmatig nieuwe technologieën toepassen. Enkele belangrijke technologieën die Maxguard inzet om de veiligheidsschoenen zo beschermend en comfortabel mogelijk te houden zijn de volgende:

SYMPATEX® Moisture-tech® technologie

Het SYMPATEX® membraan is voorzien van een optimale ventilatie en is 100% waterdicht. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort en droge voeten bij alle temperaturen. Hierdoor kunt u ten alle tijden maximale prestaties neerzetten.

MAX-3FIT®

De MAX-3FIT® is een modulaire inlegzool die altijd zorgt voor een optimale pasvorm. De inlegzool is gemaakt volgens speciaal systeem met meerdere breedtes, zodat deze voor elke voet van de ideale pasvorm is voorzien. 

MAX-Alu

De MAX-Alu is een neusbescherming die gemaakt is van hoogwaardig aluminium. Met dit vooruitstrevende hightech materiaal wordt de veiligheidsschoen extra licht gemaakt. Dit verhoogt het draagcomfort en verlegt het zwaartepunt naar het midden voor meer stabiliteit.

MAX-Flex

Deze metaalvrije tussenzool is zeer flexibel en is 40% lichter dan een stalen zool. De keramische vezellagen in de tussenzool zorgen voor een optimale bescherming, omdat ze 100% van de voetzool afdekken. 

 

Kiest u voor innovatieve werkschoenen van Maxguard

Met werkschoenen van het merk Maxguard weet u zeker dat u het beste van het beste in huis haalt. Dit geldt op het gebied van bescherming, maar ook zeker als het aankomt op draagcomfort en het uiterlijk van de schoen. Bestel uw schoenen vandaag nog online via Deveiligheidsschoen.nl. Dan sturen wij uw bestelling zo snel mogelijk naar u op. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Of wilt u ons iets vragen? Neem dan contact met ons op via 033 489 32 53.