Bekijk alle werkschoenen
Soort schoen
Norm
Schoenmaat
Eigenschappen
Kleur
Prijs
Min: €0
Max: €50

D-Force

D-Force werkschoenen heeft een breed assortiment aan veiligheidsschoenen en werklaarzen. Van traditionele, uitermate stevige veiligheidsschoen tot aan trendy veiligheidssneakers en comfortabele veiligheidslaarzen. Lees verder

Het gehele assortiment van D-Force heeft diverse essentiële eigenschappen in iedere werkschoen terug laten komen. De belangrijkste elementen van D-Force werkschoenen zijn:

- Functionaliteit
- Veiligheid
- Comfort
- Uitstraling
- Duurzaamheid
- Prijs/kwaliteitverhouding

 

Goede prijs-kwaliteitverhouding van D-force werkschoenen

Een van de zaken die centraal staat bij D-Force veiligheidsschoenen is de prijs-kwaliteitverhouding. De werkschoenen worden ontworpen volgens de nieuwste technologieën met hoogwaardige kwalitatieve materialen. Deze kwalitatieve materialen zorgen voor een hoge duurzaamheid, hoog draagcomfort en goede veiligheid van de werkschoenen. Deze kwalitatieve veiligheidsschoenen worden aangeboden tegen vriendelijke prijzen. De prijs-kwaliteitverhouding kan hiermee extra goed worden benoemd. Waar voor uw geld en een duurzame, slijtvaste werkschoen, dat is waar D-Force voor staat. Ontdek het zelf!

 

Traditionele én sportieve veiligheidsschoenen

Sinds 2010 is D-Force gestart met de ontwikkeling van sportieve en moderne veiligheidsschoenen. Deze werkschoenen hebben een hippe uitstraling en zijn daarom uitermate geschikt om te dragen in het dagelijks leven. Deze D-Force sportieve veiligheidsschoenen voldoen net als de traditionele werkschoenen aan een uitstekende veiligheid. Tenslotte zijn deze sportieve veiligheidssneakers zo ontworpen dat deze ook nog eens erg comfortabel zitten. Met de flitsende ontwerpen zit er altijd een trendy veiligheidssneaker voor u bij.