Werkschoenen

Beste werkschoenen tegen koude voeten

Nu het weer kouder wordt kan buiten werken weer zorgen voor koude voeten. Koude voeten zijn natuurlijk oncomfortabel, maar kunnen ook gevolgen hebben voor uw gezondheid. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voeten warm en comfortabel zijn tijdens het werken.

Hoe voorkomt u koude voeten in werkschoenen?

Werken met koude voeten is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om uw voeten tijdens het werken warm te houden. Veel beweging en een goede bloedsomloop zijn daar voorbeelden van. Helaas zijn deze oplossingen niet altijd mogelijk of genoeg om ervoor te zorgen dat u geen koude voeten krijgt. Daarom bevelen we nog een tweetal andere mogelijkheden aan.

 

Sixton Werklaars voor koude voeten

Ga voor thermo werkschoenen

Thermo werkschoenen zijn ideaal als u last heeft van koude voeten. Thermo werkschoenen zijn ontworpen om gebruikt te worden in winterse omstandigheden. De thermovoering van deze werkschoenen zorgt ervoor dat de warmte van uw voeten behouden blijft en dat u dus minder snel koude voeten krijgt. Vele thermo werkschoenen en thermo werklaarzen zijn gevoerd met Thinsulate, wat ook voor handschoenen wordt gebruikt.

 

Gebruik goede werksokken of thermo sokken

Heeft u thermo werkschoenen, maar nog steeds last van koude voeten? Vervelend! Gelukkig zijn er nog andere oplossingen. Werksokken zijn speciaal ontworpen voor extra comfort tijdens het werken. Er zijn diverse soorten werksokken, maar thermo werksokken zijn de beste keuze tegen koude voeten. Deze werksokken houden niet alleen zelf warmte beter vast, ze zijn ook dikker. Deze extra dikte zorgt ervoor dat de ruimtes in uw werkschoenen beter worden gevuld, waardoor er geen ruimte is voor koude lucht tussen de voet en de werkschoen. Heeft u normale werkschoenen en af en toe last van koude voeten? Dan zijn thermo werksokken een voordelig alternatief voor thermo werkschoenen.

 

Onze aanraders voor werkschoenen tegen koude voeten

Er zijn veel verschillende soorten thermo werkschoenen die ideaal zijn tegen koude voeten, maar welke past het best bij uw situatie? Wij hebben een aantal van onze aanraders voor u op een rijtje gezet.

 

Sievi Alaska Roller+ S3 

Winterboots ontworpen voor extreme omstandigheden. 

 

Sievi Alaska Roller+ S3

De eerste veiligheidsschoen voor de winter met het Sievi FlexEnergie veerelement. Dit element zorgt voor 55% energieteruggave.

€ 244,63
€ 296,00 incl. BTW

 

Meer over de Sievi Alaska Roller+ S3 >

 

Cofra Bering S3

Een veilige koude werende veiligheidslaars.

 

Cofra Bering S3

Deze geïsoleerde veiligheidslaars voorkomt koude tenen met zijn koude-isolatie overneus.

€ 108,14
€ 130,85 incl. BTW

 

Meer over de Cofra Bering S3 >

 

 

Sixton Montana S3

Gevoerd met wol voor extra comfort en warmte.

 

Sixton 81156-23 Montana S3

Een metaalvrije veiligheidslaars die ideaal is voor koud en nat weer. Door het veterloze ontwerp gemakkelijk aan- en uit te trekken.

€ 130,05
€ 157,36 incl. BTW

 

Meer over de Sixton Montana S3 >

 

Arbesko 50672 S3

Robuuste veiligheidsschoen die goed presteert in extreme kou.

 

Arbesko 50672 S3

Door de antislip en antipenetratiezool kunt u met deze comfortabele en warme veiligheidsschoenen moeiteloos lopen op verschillende ondergronden.

€ 232,45
€ 281,26 incl. BTW

 

Meer over de Arbesko 50672 S3 >

 

 

Amblers FS998 S3

Volledig waterdicht en ontworpen voor optimale grip.

 

Amblers FS998 S3

De schokabsorberende zool en hiel maken deze thermo werkschoen comfortabel en ergonomisch in gebruik. De groeven op de buitenzool voeren vloeistoffen goed af voor extra tractie.

€ 102,21
€ 123,67 incl. BTW

 

Meer over de Amblers FS998 S3 >

 

Last van warme voeten? Ga dan voor ademende werkschoenen 

Heeft u last van warme voeten in uw werkschoenen en wilt u juist koudere voeten tijdens het werken? Dan zijn ademende werkschoenen een mooi alternatief. Ademende werkschoenen zijn in vele opzichten het tegenovergestelde van thermo werkschoenen. Ademende werkschoenen zijn ontworpen om warmte van de voeten uit de schoenen te voeren, waardoor u minder snel last van zweetvoeten zult krijgen.

 

Uw thermo werkschoenen van Mallegrom Veiligheidsschoenen

Meer weten over werkschoenen voor koude voeten of heeft u misschien een heel andere vraag? Wij staan voor u klaar! 

Bel ons op 033 489 32 53 of stuur uw vraag per mail naar [email protected].

Lasschoenen; welke werkschoenen zijn geschikt voor lassers?
Beste werkschoenen tegen koude voeten
Wat doet een middenzool of tussenzool bij een werkschoen?