homeproductencontact
Werkschoenen | de online winkel voor werkschoenen

Werkschoenen zijn er in enorm veel modellen en voor veel verschillende toepassingen. Ondanks dat zijn er nauwelijks werkzaamheden te bedenken waarvoor deveiligheidsschoen.nl geen werkschoenen in het assortiment heeft. Of u nu op de bouw, in de industrie, in de horeca, groenvoorziening, zorg werkt. Wij leveren de werkschoenen die u nodig heeft.

We leveren werkschoenen in diverse prijsklassen en met een grote verscheidenheid aan normen. Alle werkschoenen voldoen aan de Europese normen.

Goede werkschoenen zijn van groot belang voor uw veiligheid en ook voor uw gezondheid. Zwaar vermoeide benen aan het eind van de dag kan heel goed het gevolg zijn van verkeerde werkschoenen. Goede werkschoenen helpen dan ook om voetletsel te voorkomen. Dat kan ook voor medewerkers van het kantoor of de buitendienst gelden wanneer ze in de werkplaats of op de bouw komen. Speciaal voor deze groep mensen bieden we de office modellen. Deze werkschoenen hebben de uitstraling van nette schoenen maar hebben wel de neus en zoolbescherming.

Wij leveren standaard de merken: Arbesko, Cofra, Emma, Gerba, Grisport, Jallatte, Python, PUMA, Redbrick, Timberland, Safety Jogger, Uvex en Maxguard tegen zeer scherpe prijzen en gratis thuisbezorgd.

Staat uw merk er niet bij? Geen probleem, we leveren ook merken die niet in het standaardprogramma zitten. Laat het ons weten. U krijgt zo mogelijk dezelfde dag nog antwoord.

E info@deveiligheidsschoen.nl
T +31(0)33 48 93 253Voorwaarden | Disclaimer © 2013 Mallegrom veiligheidsschoenen Alle rechten voorbehouden